Unstoppable mindset helpt ook jou door de crisis!! Lees de review.

Jia ruanWe bevinden ons momenteel in een wereldwijde crisis. Niemand had dit zien aankomen of verwacht. Helaas staan we er nu voor en moeten we er door! In deze Unstoppable Mindset review zoeken wij voor jou uit of dit kan helpen om deze crisis te overleven.

Gelukkig helpt de digitale, online wereld ons om verbonden te blijven tot op een bepaalde hoogte. Al zal niemand ontkennen dat er ook regelmatig momenten zijn waarin we eens goed nadenken over wat gaat komen. Velen hebben nu schrik voor de toekomst

Maar hoe ga je hier nu best met om? Hoe kan je jouw hoofd boven water houden met zoveel onzekerheid rondom je? Ga je jouw angsten de overhand laten nemen? Of neem je toch liever het heft in eigen handen?

Unstoppable mindset van Jia Ruan kan jou hier misschien met helpen. Het is algemeen geweten dat de juiste ingesteldheid (mindset) jou net die kracht kan geven om niet op te geven en ondanks alles te slagen. 

Wie is Jia Ruan?

unstoppable mindsetWe kennen Jia reeds van de cursus Bol Masterclass en Agency Masterclass, welke beide zeer succesvol blijken te zijn. 

Kort samengevat is Jia een jonge Nederlandse ondernemer met Aziatische roots. Na een doorsnee jeugd te hebben gehad waarna een opleiding volgde in bussines studies, werkte hij een tijdje als pizzabezorger. Een doorsnee Nederlandse jongeman dus.

Maar voor Jia was dat niet genoeg. Hij voelde dat er meer weggelegd was voor hem. 

Hoe hij er juist aan begonnen is kan je hier lezen. 

Nu heeft Jia het grootste deel van zijn succes omgezet in een online cursus om ook anderen vooruit te helpen. Want het allerbelangrijkste, volgens Jia, om succesvol te worden en blijven, is de juiste mindset. 

Met de cursus Unstoppable Mindset helpt hij jou om die mindset te bereiken.

Begin ONMIDDELLIJK met bouwen aan je nieuwe leven met Unstoppable Mindset!

Wat biedt Unstoppable Mindset jou?

unstoppable mindsetDe cursus Unstoppable Mindset bestaat uit een aantal video’s (34) die jou een unieke inkijk geven in de omgeving, en vooral, het hoofd van Jia Ruan. In deze video’s leert hij jou hoe je uit die negatieve cirkel kan treden en de juiste mindset kan aannemen. Wat er dan voor zorgt dat je gelukkiger en stabieler door het leven kan. 

De online training zelf is opgedeeld in 4 weken:

  • Week 1: Unleash yourself. 5 lessen (video’s)
  • Week 2: Old Identity. 7 lessen (video’s)
  • Week 3: New identity. 7 lessen (video’s)
  • Week 4: The final steps. 11 lessen (video’s)

De video’s zijn professioneel opgenomen en bewerkt. Je voelt onmiddellijk dat daar veel zorg aan is besteed. 

De losse manier van vertellen die Jia gebruikt, maakt alles heel toegankelijk voor zowat iedereen. Zijn enthousiasme en zelfvertrouwen werkt enorm aanstekelijk wat ervoor zorgt dat je al snel verandering zult voelen.

Natuurlijk kan Jia al zijn geheimen voor jou blootleggen, maar als je er zelf niet mee aan de slag gaat, kom je uiteraard ook nergens. Om jou extra te motiveren stelt Jia jou voor om een overeenkomst te sluiten.

Het contract.

Door dit contract te tekenen, ga je een verbintenis aan met Jia maar eigenlijk vooral met jezelf. Komt er vooral op neer dat je belooft dat je je gaat inzetten, enkel dan kan deze training jou helpen.

Het werkboek.

Naast de video’s heeft Jia ook een heus werkboek uitgewerkt waarin jou per les enkele vragen worden gesteld. Ook krijg je hier bepaalde opdrachten om de unstoppable mindset te bereiken.

JA! Ik ga DIRECT voor!!!

Wat vinden gebruikers?

Doordat het gaat over een gloednieuw product van Jia zijn de reacties momenteel nog schaars. Wel heeft Jia uiteraard dit product reeds onderworpen aan een testfase met een zeer veelbelovend resultaat. Enkele van die reacties zetten we hier op een rijtje:    

unstoppable mindset

ervaring unstoppable mindset

 

 

 

 

 

reactie unstoppable mindset

Wat is de prijs van Unstoppable Mindset?

De volledige cursus is aan te kopen voor een éénmalig bedrag van 497€ of je kan ervoor kiezen dit te spreiden in 2 termijnen van 297€.

Dat is natuurlijk een behoorlijk bedrag in crisistijden, dat heeft ook zijn reden. Jia wilt niet dat mensen onnodig geld uitgeven als ze er toch niet “echt” mee aan de slag gaan. Als je echt gemotiveerd bent om succesvol te worden is dit slechts een kleine investering in jouw nieuwe levenswijze. 

Maar hoe weet je nu of dit iets voor jou is of niet zonder er direct geld aan te geven? Ook daar heeft Jia het gepaste antwoord op. Je kan nu tijdelijk een deel van de cursus gratis aanvragen bij Jia. 

Vraag de gratis module nu aan!!

Eindbeoordeling

Nu ook wij in quarantaine zitten zijn we natuurlijk ook zelf aan de slag gegaan met Unstoppable Mindset en wij zijn reeds overtuigd alhoewel we slechts één week ver zijn. Jia komt met interessante informatie en leert jou echt hoe anders te gaan denken. Het valt op als je alles eens wat objectiever en positiever gaat bekijken vele dingen er ineens anders uitzien. Zeker met de onzekere tijden die nu op ons pad komen, kan dit een goed hulpmiddel zijn om deze periode door te komen. 

Gouden regel bij zulke cursussen is vooral te onthouden dat deze jou alle tools geeft, maar je moet het nog steeds zelf omzetten in de praktijk!

Je kan ook uit deze crisis komen met nieuwe moed en een andere kijk op het leven. Neem jouw leven in handen en bkijf niet bij de pakken zitten al is het nog zo moeilijk!!

Alvast veel succes!!

Begin NU aan jouw nieuwe leven met Unstoppable Mindset!

Unstoppable Mindset

497,00€
9

Prijs

8.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Nuttigheid

8.0/10

Authenticiteit

9.0/10

Toegankelijkheid

10.0/10

Reactie achterlaten