Trading Navigator Methode van Harm Van Wijk op1? review.

trading navigator methodeBeleggen op de beurs. Je hoort er allerlei verhalen over dezer dagen. Volgens de ene is het dé manier om rijk te worden (zoals de trading navigator methode van Harm Van Wijk) maar voor de andere is het reeds een bron van problemen geweest.

Voor de meeste mensen is het weliswaar een ver van hun bed show. Het is algemeen geweten dat je best weg blijft van iets wat je niet kent. Het spreekwoord ‘schoenmaker blijf bij je leest’ is niet voor niets in het leven geroepen natuurlijk.

Langs de andere kant is al veel bewezen dat je nooit te oud bent om iets te leren en zolang je niets nieuws probeert zal er ook niets veranderen aan jouw huidige situatie.

Op het internet zijn vele verschillende manieren en opleidingen te vinden om jou te leren hoe je online geld kan verdienen. De één al wat duurder dan de andere.

Het is dus heel belangrijk dat je alle mogelijkheden goed bekijkt en iets uitkiest waar je jezelf wel in kan vinden vóór je geld gaat uitgeven. Lees zeker onze reviews over geld verdienen eens goed door!

In deze review gaan we dieper in op de Trading Navigator methode. Wat houdt dat nu eigenlijk in? Wat kan je ervan verwachten? Is het een goede opleiding?

Wat is beleggen?

beursEigenlijk is het heel eenvoudig. Beleggen houdt in dat je een investering doet die uiteindelijk geld moet opbrengen. Je kan in veel verschillende sectoren of producten investeren. 

We raden je wel aan enkel geld te investeren die je niet onmiddellijk nodig hebt. Zeker bij beleggen hou je toch best rekening dat je jouw geld een jaar of drie tijd moet geven om op te brengen.

Er bestaan veel verschillende manieren om te beleggen, de meest bekende zijn:

trading navigator methodeBeleggen in vastgoed.

Dit is wellicht de meest populaire en bekendste manier van beleggen. Zeker onder de werkende mensen. We werden allemaal opgevoed met een baksteen in onze maag. Eens je een huis kan kopen en met wat geluk 2 (eentje verhuren natuurlijk) dan ben je alvast voor een groot deel geslaagd. Door de jaren heen is gebleken dat een gebouw niet in waarde daalt, integendeel, als het onderhouden wordt natuurlijk.

trading navigator methodeBeleggen in obligaties.

Een obligatie is een deel van een lening die is afgesloten door een overheid, een land of een onderneming die jij kan ‘kopen’. Een obligatie heeft altijd een vooraf vastgelegde looptijd meestal tussen 5 jaar en 30 jaar. Jaarlijks krijg jij dan een vaste of variabele rente uitbetaald. Aan het eind van de looptijd wordt de obligatie terug afgelost.

trading navigator methodeBeleggen in aandelen.

Als je belegt in aandelen koop je in principe een deeltje van een bedrijf. Of jouw geld iets gaat opbrengen is bij deze manier van vele factoren afhankelijk. Het is dus belangrijk dat je je goed informeert over het bedrijf waarvan je aandelen wilt kopen. Het is ook altijd slim om jouw investering te spreiden over verschillende bedrijven als je hierin verder wilt. 

De risico’s.

opgeletWe willen toch graag even extra doorgaan op het feit dat beleggen altijd risico’s inhoudt. Zoiets als 100% veilig beleggen bestaat, spijtig genoeg, gewoon niet.

Het is dus niet aangeraden om te gaan investeren met geld dat je niet kan missen op dit moment. Beleggen is geen manier om snel rijk te worden, het kan wel een manier zijn om rijker te worden.

De risico’s die verbonden zijn aan beleggen op welke manier dan ook, heb je meestal zelf niet in de hand.

Allerhande factoren kunnen invloed hebben zoals een economische crisis, een nieuwe president ergens in de wereld, noem maar op.

Wat biedt de Trading Navigator methode?

De Trading Navigator Methode is, om het zo simpel mogelijk te zeggen, een script dat je inlaadt in een trading software van Harm Van Wijk. Dit script geeft jou signalen wanneer je moet kopen of verkopen. Zo kan je jouw verliezen beperken en meer winsten behalen.

Wie is Harm Van Wijk?

trading navigator methodeHarm studeerde af in de richting bedrijfseconomie en marketing aan de universiteit van Tilburg. 

Hij heeft reeds een mooi cv opgebouwd door de jaren heen. Zo was hij marketingmanager en fondsmanager bij Fortis, Sn en Binckbank. Ook commercieel manager voor de Financiële Telegraaf mag hij aan dit lijstje toevoegen.

Naast zijn professionele carrière heeft Harm altijd een grote passie gehad voor beurshandelen. Hij is sinds 1995 intensief bezig met dit onderwerp en richtte De Slimste Belegger op waar hij producten en cursussen verkoopt voor beleggers en investeerders.

Harm is heel transparant in wat hij doet en wordt overal heel warm onthaald.

8 redenen om met de Trading Navigator Methode aan de slag te gaan.

  • Met dit script handel je niet meer tegen de trend in, maar leer je die volgen.
  • Leer verliezen op tijd afkappen zodat uw winsten kunnen doorlopen.
  • Beperk uw risico: de ingebouwde stop loss zodat uw winsten beschermd worden.
  • Spreid uw investering over tientallen aandelen.
  • Emotie is geen goede leidraad bij handelen, Harm geeft je een oplossing.
  • Gebruik de wijsheid en de kennis van anderen.
  • Enkel bewezen en succesvolle strategieën worden gebruikt.
  • Volg de instructies van het script en je hoeft zelf niet meer na te denken.

Reeds overtuigd? Ga NU naar de kortingspagina!!

De inhoud van de cursus.

Het belangrijkste waar alles om draait is natuurlijk het script dat je krijgt om te gebruiken in de trading software.

In een opleiding van 6 weken leer je aan de hand van video’s stap voor stap hoe je de software moet installeren en hoe je die moet gebruiken.

Die software moet je dan linken aan de bank Lynx (op zich een grote naam) waar je effectief kan gaan handelen. 

Alsook krijg je een aantal templates die jou meer inzicht geven wat van belang is om te traden aan de hand van grafieken en subgrafieken. 

Je krijgt ook extra’s!

Zoals bij veel producten in deze sector, geeft ook Harm jou enkele interessante extra’s bij aankoop van zijn Trading Navigator Methode. 

Naast de Trading Navigator 1 voor aandelen en de Trading Navigator 2 voor opties krijg je ook:

2 jaar exclusieve toegang tot De Slimste Belegger

beleggen.comHet platform dat Harm Van Wijk oprichtte om investeerders en beleggers met elkaar in contact te brengen. Hier vind je dus vooral gebruikers van de Trading Navigator Methode.

logo telegram2 jaar alerts via Telegram.

Telegram is een toepassing die je kan vergelijken met Whatsapp. Al is deze vooral gericht op handelen op allerlei manieren. Ideaal om nuttige tips op tijd mee te pikken.

Geld verdienen met opties (e-book).

Deze e-book bracht Harm een tijdje geleden reeds uit. Het is een handige tool om meer inzicht te krijgen in het handelen met opties.

Speeders, sprinters en turbo’s (e-book).

Dit e-book vertelt je al wat je moet weten over sprinters, speeders en turbo’s. Informatie die niet mag ontbreken, maar wel redelijk technisch is.

trading navigator methodeTransactietegoed.

Via één van de brokers die je via Harm gaat gebruiken krijg je een transactietegoed van 500€. 

Toegang tot event voor 2 personen.

Harm neemt regelmatig deel aan events met betrekking tot handelen op de beurs. Afhankelijk wanneer je aankoopt, krijg je 2 gratis toegangsticketten voor het eerstvolgende event.

Wat vinden klanten van de Trading Navigator Methode?

Zoals gewoonlijk vinden we op de salespagina een overvloed aan positieve reacties.

Onze trouwe lezers weten reeds dat wij het daar niet bij laten. Na wat dieper graven vonden we toch redelijk snel enkele minder goede beoordelingen. 

De meeste gaan hier vooral over het feit dat ze in het begin wel enkele serieuze verliezen lijden.

Enkele korte reacties willen we jou niet onthouden:

“Niet simpel in het begin, veel informatie maar als je volhoudt kan je er wel iets uithalen.” Robbie uit Eindhoven

“Niet aan beginnen!! Kost geld om aan te kopen en daarna verlies je enkel geld!” Rudy uit Knokke

Wat is de prijs van de Trading Navigator Methode?

Om deze methode aan te kopen betaal je een redelijk klinkend bedrag van 497€. 

Als je in gedachten houdt wat je allemaal krijgt voor dit bedrag, valt de prijs al bij al nog wel mee. Als je er goed en doordacht mee aan de slag gaat, heb je die aankoop snel terugverdiend.

Eindbeoordeling.

Voor degenen met een gezonde interesse in beleggen maar niet weten waar te beginnen is dit zeker en vast een goed product. 

Als je echter denkt dat dit een manier is om snel rijk te worden zonder er iets voor te moeten doen, koop het dan niet, want dat is het niet. 

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina >>

De laatste voetnoot dat wij graag nog even duidelijk meegeven is dat beleggen altijd risico’s inhoudt! Ga niet investeren met geld dat je niet kan missen.

 

We hopen dat je met deze review genoeg informatie hebt gekregen om al dan niet tot een aankoop over te gaan.

Lees ook onze andere reviews met betrekking tot geld verdienen:

 

We horen graag van jou!

Heb jij reeds ervaring met de Trading Navigator Methode en wil je jouw mening kwijt?

Laat hieronder dan snel een reactie na! 

 

Trading Navigator Methode

497,00€
8.1

Prijs

7.5/10

Kwaliteit

9.0/10

Nuttigheid

8.5/10

Bonussen

9.5/10

Garantie

6.0/10

Reactie achterlaten