Wil je ook een stralende jonge huid? Reverta anti-aging review!

Reverta anti aging creme review.

Een stralende jonge huid… 

Het is iets dat we allemaal heel graag willen. Maar op een bepaalde leeftijd is dat niet zo vanzelfsprekend meer. 

De farmaceutische sector speelt hier natuurlijk handig op in. Er zijn een enorme hoeveelheid aan producten te verkrijgen voor allerlei verschillende huidsproblemen. 

Heb je nu last van diepe rimpels, kraaienpootjes, donkere vlekken, voor elk van deze aandoeningen vind je wel een product. 

Spijtig genoeg zijn deze cremes en dergelijke meestal ook nogal prijzig. Als je dan nog eens voor elk dingetje een ander potje moet kopen, loopt jouw rekening al snel aardig op.

Daarom schrijven wij deze Reverta Anti aging creme review

Het is de revolutie in de Verenigde Staten momenteel. 

Reverta beweert dat je met hun anti-aging formule slecht 1 product meer hoeft te gebruiken! Deze creme zou een oplossing bieden voor alle kwaaltjes!

We zijn nieuwsgierig wat dan juist het verschil is. Werkt het echt? Waar kan je het kopen?

Wat is huidveroudering?

reverta anti agingHet is een volledig normaal verschijnsel waar spijtig genoeg niemand aan kan ontsnappen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dit proces reeds van start gaat op 20 jarige leeftijd. Gelukkig zijn de eerste ‘symptomen’ pas zichtbaar tussen je 35 en 40 jaar.

Hoe snel jouw huid tekenen vertoont hangt af van verschillende factoren.

  • De erfelijkheidsfactor speelt hier natuurlijk een rol in. Deze biologische factor zorgt voor de inwendige veroudering.
  • Nog een belangrijke is de omgevingsfactor. Onze huid is dagelijks blootgesteld aan UV-stralen, luchtverontreiniging (uitlaatgassen) en ons klimaat (hitte, wind). Deze factoren hebben een negatieve invloed op onze huid.
  • De laatste is jouw levensstijl. Zowel voedingspatroon, hormonen, lichaamsbeweging en roken hebben een bepaalde invloed op dit proces.

Wat zijn de symptomen van huidveroudering?

jonge stralende huidIn het bovenste deel van je gezicht verschijnen er rimpels, lijnen en groeven. De bekendste hieronder zijn de fronsrimpels, de kraaienpootjes en de voorhoofdlijnen.

Mannen kunnen hier last krijgen van toenemende kaalheid en een wegtrekken van de voorste haargrens. 

Voor vrouwen ligt het veeleer in het afnemen van de dikte van het haar. Niet enkel de voorste haargrens, maar ook de wenkbrauwen. 

De wenkbrauwboog zal stilaan ook afvlakken.

reverta anti agingIn het middenste deel van het gezicht zal je neuspunt gaan zakken. Je neus kan iets langer en slapper lijken door de vermindering van vet in de neusbasis.

Ook zullen jouw bovenste oogleden slapper worden aan de zijkanten. Daardoor ontstaat een huidoverschotje. Dit mag je gaan verwachten vanaf eind de dertiger jaren.

 

jonge stralende huidDe meest ‘dramatische’ veranderingen vind je echter in het onderste deel van het gezicht. 

Rond de lippen heb je verschijnselen zoals het dieper worden van de neuslippenplooien. De mondhoeken gaan afhangen van komma’tjes tot echte plooien (marionetplooien). Er verschijnen verticale lijnen op je boven en onderlip (rokerslijnen).

Helaas worden de lippen zelf ook ouder. De kringspier rond de mond vermindert in volume waardoor jouw lippen dunner gaan worden. Ook zullen de boven en onderlip een beetje naar binnen draaien. Daardoor lijkt het wel alsof jouw lippen in horizontale richting verlengen en ondertussen in volume afnemen. 

Stilaan zal de scherpe grens tussen je lippenrood en huid ook vervagen.

Tenslotte zal ook de kaaklijn afzwakken met als gevolg de bekende hamsterwangetjes.

Wat biedt Reverta, anti-aging?

reverta anti agingDe Reverta anti-aging creme is dé revolutie in Amerika op dit moment! 

De makers beweren één creme te hebben ontwikkeld die werkzaam is op verschillende problemen van huidveroudering. Zo hoef je niet meer een hele beautycase mee te sleuren aan producten als je ergens heen gaat.

Het ontstaan van Reverta, anti-aging.

Het product werd ontwikkeld door een biochemicus en medisch bioloog uit Pennsylvania, USA. Hij werkte jarenlang als medisch laborant in een cosmetisch bedrijf. Zijn echte naam (of een naam zelfs) vinden we weliswaar nergens terug. Ook niet op de Amerikaanse homepagina van het product. Op zich geen ramp.

Na jarenlang onderzoek kwam hij tot de ontdekking van de reden waarom de meeste anti-aging producten op de markt slecht deels of helemaal niet werken.

Zoals we allemaal weten is geld nog steeds het belangrijkste in de farmaceutische en cosmetische wereld. Om te besparen op productie kiezen de meeste producenten er voor om slechts het minimum aan werkzame ingrediënten toe te voegen. Net genoeg om te voldoen aan het label anti-aging. 

Voor deze man was het echter wel belangrijk om een betaalbaar maar werkend product te ontwikkelen, dus koos hij ervoor het onder eigen beheer uit te brengen door een volledig gecertificeerde, hypermoderne productiefaciliteit in de USA welke handelt volgens de Good Manufactering Practices (GMP’s).

Hij bracht 19 ingrediënten samen die een positieve invloed hebben op onze huid om deze creme te creëren. 

Waarmee scoort Reverta ten opzichte van anderen?

reverta anti-aging cremeDe Reverta creme beschermt tegen de 10 meest voorkomende symptomen van huidveroudering. Denk aan rimpels, fijne lijntjes, donkere wallen,..

Het bevat maar liefst 19 actieve bewezen ingrediënten die elkaars werking versterken en geen bijwerkingen hebben. 

Belangrijk om weten is dat de creme 100% parabenenvrij is. Ze bevat dus geen schadelijke stoffen zoals siliconen, irriterende alcolen, minerale olie of parfum.

Doordat het een effectieve nachtcreme, dagcreme én oogcreme in 1 product is, bespaar je tijd en geld.

Reverta anti-aging is enkel online verkrijgbaar. Je zal het nergens in een winkel vinden. Dit zorgt ervoor dat ze geen geld hoeven uitgeven aan dure reclamecampagnes zodat ze het product zelf betaalbaar kunnen houden.

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ook voor degenen met een gevoelige huid.

Heeft een lichte natuurlijke geur door gebruik van botanische ingrediënten.

Momenteel (oktober ‘19) GRATIS verzending in België en Nederland.

Ze bieden een 90(!) dagen geld terug garantie. 

Probeer Reverta nu onmiddellijk!

De 19 actieve, bewezen ingrediënten.

Als we het product wat nader onderzoeken komt het altijd terug op 1 ding die zorgt voor de effectieve werking. Het gebruik van maar liefst 19 actieve, bewezen ingrediënten.

We vatten hier even samen welke dat dan zijn en wat ze doen:

1.Argireline ofwel botox-light.

reverta anti-agingDit veilige milde alternatief voor botox pakt dezelfde spiercontracties aan maar zonder uw spieren echt te verlammen. Zonder injecties of andere pijnlijke behandelingen ontspant het je gezichtsspieren zonder je natuurlijke uitstraling te verliezen. 

Het is van farmaceutische kwaliteit, niet toxisch, niet irriterend en 100% veilig.

2.Marine collageen met DMAE.

jonge stralende huidOok wel zeecollageen genoemd, is uniek aan menselijk collageen en is afkomstig van zeevissen zoals zalm. Doordat het de groei van nieuwe huidcellen stimuleert, verbetert de textuur en stevigheid van je huid. Zo krijg je het ‘face lift light’ effect. 

Daarnaast hydrateert het de huid optimaal en vult rimpels op zodat je huid zacht, glad, helder en stralend wordt.

3.Hyaluronzuur, de natuurlijke filler.

reverta anti-agingVan deze lichaamseigen stof werd reeds wetenschappelijk bewezen dat het de kwaliteit van je huid opmerkelijk verbetert. Doordat de stof van binnenuit werkt, wordt je huid als het ware ‘gelift’. 

Naast het effectief verminderen van fijne lijntjes en rimpels,zorgt ze ervoor dat  volume en elasticiteit hersteld worden.

4.Haloxyl, het wapen tegen donkere kringen.

reverta anti-agingDonkere kringen zijn het gevolg van haarvaten die bloed lekken net onder de huid. Omdat de huid onder de ogen zo dun is zie je al snel donkere kringen verschijnen. 

De stof Haloxyl bindt zich aan dat bloed zodat ze het kan afbreken en laten wegvloeien.

Als je deze stof regelmatig gebruikt, worden de bloedvaten zelfs terug versterkt. Zo voorkom je als het ware die donkere kringen.

reverta anti-aging5.Co-enzym Q10.

De vitamine achtige stof Co-enzym Q10 is van nature in elke cel in ons lichaam aanwezig. Ouder worden, stress en UV stralen heb een negatieve invloed op die cellen.

Reverta heeft een hoge concentratie van deze stof waardoor pigmentvlekken verminderen. Zelfs littekens zullen lichtjes vervagen. 

6.Vitamine A.

Ook wel retinol genoemd, zorgt vitamine A ervoor dat jouw huid weer stralender en gladder gaat worden. 

Deze stof bevordert de celdeling waardoor ze de afbraak van collageen voorkomt en helpt om nieuw collageen aan te maken.

7.Vitamine B.

Deze vitamine draagt bij aan Reverta anti-aging creme doordat het goed hydrateert, dode huidcellen afbreekt en irritaties voorkomt.

8.Vitamine C.

Reeds een hele tijd is bewezen dat Vitamine C wel degelijk een positief effect heeft op ons lichaam. 

Voor de vorming van collageen is Vitamine C essentieel. Ze beschermt ook goed tegen UV stralen, helpt rimpels, acne, littekens en pigmentvlekken verminderen.

9.Vitamine E.

reverta anti-agingHier spreken we over een krachtige antioxidant die je huid beschermt tegen beschadiging en veroudering. 

Vele wetenschappelijke studies hebben reeds aangetoond dat Vitamine E een positieve werking heeft bij het verminderen van huidproblemen zoals psoriasis en eczeem.

10.Groene thee.

Groene thee bevat het polyfenol ECGC dat ontstekingen remt en huidbeschadiging voorkomt na blootstelling aan de zon. 

Onderzoek toont aan dat het opnemen van groene thee via de huid ervoor zorgt dat de hoeveelheid elastine toeneemt wat jouw huid elastischer en veerkrachtiger zal maken.

11.Druivenpitten met resveratrol.

Dit ingrediënt is één van de nieuwste ontdekkingen in de wereld van anti-aging. Resveratrol is één van de krachtigste antioxidanten ter wereld. 

Ook dit stimuleert de aanmaak van elastine en gezond collageen, waardoor het proces van wondgenezing en herstelling van de huid versnelt.

12.Pompoenpitten.

Deze pitten zijn rijk aan magnesium, zink en andere mineralen. Alsook vormen ze een bron van essentiële vetzuren.

Pompoenpitten zijn vooral een natuurlijke antioxidant die beschermt tegen UV stralen.

13.Granaatappel.

De granaatappel wint de laatste tijd enorm aan populariteit. Er werd aangetoond dat de vrucht vol zit polyfenolen, allerlei vitamines en andere krachtige antioxidanten.

Ook de essentiële, onverzadigde vetzuren en andere belangrijke voedingsstoffen die de vrucht bevat, helpen jou aan een frissere huidskleur, een verhoogde aanmaak van collageen en een strakkere, gladdere huid.

14.Echinacea.

De meesten zullen dit kennen als een natuurlijk, effectief middel bij griep of verkoudheden om uw weerstand te versterken.

Minder bekend is dat dit kruid ook een stimulerend effect heeft op de herstelling van de huid.

15.Shea butter.

Wordt ook wel Karitéboter genoemd. Dit Afrikaanse product, afkomstig van de shea butter boom, heeft een verzachtende, vochtinbrengende en ontstekingsremmende werking. Het verbetert de zuurstoftoevoer en afvoer in je bloedsomloop.

16.Jojoba olie.

Jojoba olie is uniek omdat ze sterke overeenkomsten heeft met jouw natuurlijke huidvetten. Daardoor wordt de olie gemakkelijk en snel opgenomen door de huid.

Ze vertraagt de afgifte van talg, maakt je huid soepel en glad en houdt het vochtgehalte op peil zonder vettig aan te voelen.

17.Olijfolie.

Dit vloeibare goud is niet enkel nuttig om te bakken of in salades te doen, maar bevat een enorme hoeveelheid aan stoffen die bijdragen aan de bescherming tegen huidveroudering. 

18.Druivenpitolie.

Dankzij het hoge gehalte aan pycnogenol in druivenpitolie wordt je huid extra beschermd tegen vrije radicalen, worden tere haarvaatjes versterkt en de doorbloeding gestimuleerd.

19.Kiwizaadolie.

Dit is een kostbaar ingrediënt omdat het maar in kleine hoeveelheden geproduceerd kan worden van slechts enkel kiwisoorten die ervoor in aanmerking komen in Nieuw-Zeeland. 

Kiwizaadolie is één van de rijkste bronnen van essentiële vetzuren die opnieuw bijdragen aan de herstelling van jouw huid.

 

Wat vinden klanten van Reverta, anti-aging?

Zowel op de nederlandse als de amerikaanse verkoopspagina zijn uiteraard heel wat positieve tot zeer positieve reacties terug te vinden. Dat is normaal want ze willen tenslotte hun product verkopen.

Via andere bronnen vinden we ook overwegend positieve reviews.

Naar goed gewoonte hebben wij iemand van ons team het product laten testen. 

Lees hier haar korte beoordeling:

“Zelf begon ik reeds na 2 weken gebruiken een kleine verbetering te ondervinden. Mijn huid was minder gevlekt. Dat stemde me wel al gelukkig. Maar enkele weken later begon het mijn omgeving op te vallen. Ik kreeg complimentjes als, ik weet niet wat er aan je veranderd is, maar je ziet weer stralend uit!. Ik ben dus een overtuigde klant nu!” Marijke, redacteur.

Wat is de prijs van Reverta anti-aging?

Je kan Reverta anti-aging creme nu kopen voor 57€!

Voor deze betaalbare prijs heb je een nachtcreme, dagcreme en oogcreme in 1 product!

Voor België en Nederland zijn de verzendkosten (tijdelijk) GRATIS.

Eindbeoordeling

reverta anti-aging cremeWij kiezen ervoor om dit product een goede score te geven.

De samenstelling met de 19 ingrediënten heeft ons overtuigd. Na vergelijking met andere producten blijkt inderdaad dat dit uniek is. Er zijn weinig producten op de markt met dit aantal belangrijke bestanddelen.

Natuurlijk draagt de prijs ook bij aan ons oordeel. Als je berekent wat je anders uitgeeft aan 3 verschillende cremes, is het verschil wel eens de moeite om dit gewoon te proberen.

 

 

 

 

Wij hopen dat u alle benodigde informatie heeft gekregen via onze review!

 Lees ook onze andere reviews inzake gezondheid:

Wij horen graag van u!

Heb je zelf ervaringen met dit product, laat dan zeker een reactie achter hieronder. Zo helpt u onze lezers bij het maken van hun eindbeslissing betreffende de aankoop van dit product.

 

Reverta anti-aging

57,00€
9.3

prijs

9.5/10

kwaliteit

9.0/10

gebruiksgemak

9.5/10

betrouwbaarheid

9.0/10

Reactie achterlaten