Ontdek onze 6 redenen voor Het Complete handboek voor de Jack Russell. Review

Jack Russell - CoverKan je ook wel een beetje begeleiding gebruiken of ben je reeds onderlegd in het opvoeden van een puppy? Bijvoorbeeld een jack russel opvoeden, hoe begin je daar aan?

Je hebt misschien al een hond voor enkele jaren en zoals zoveel honden eigenaars is de hond de baas in huis.

Een situatie die iedereen wel kent bij anderen of zichzelf. Er bestaan honderden boeken over het opvoeden en aanleren van een goed gedrag bij honden.

Een zeer populair maar ook een karaktervol hondenras is de Jack Russell. Door zijn beperkte grootte en schattig voorkomen, zijn de meeste mensen direct verkocht.

We kochten het Complete Handboek voor de Jack Russell aan en gingen ermee aan de slag. Welke zaken van de opvoeding wordt er behandeld, welke oefeningen worden er gebruikt, enz.

Kortom, we zoeken voor je uit of dit handboek een degelijke hulp is bij het opvoeden of aanpassen van het gedrag van een Jack Russell.

Wat is een Jack Russell?

Wanneer je deze review aan het lezen bent, is dat een teken dat je wellicht reeds een Jack Russell hebt aangeschaft en op zoek bent naar een manier om deze op te voeden.

Dit paragraafje is voor de mensen die misschien nog aan het twijfelen zijn welk hondenras ze is in huis willen.

In het kort werd de Jack Russell voornamelijk gefokt om dassen en vossen uit hun hol te jagen tijdens de jacht.

Met zijn levendig, speels en druk karakter moet je als baasje soms wel stalen zenuwen hebben.

Als je op zoek bent naar een rustig schoothondje, dan ben je met een Jack Russell aan het verkeerde adres, vrees ik.

Het ras heeft geen problemen met andere hondenrassen of katten. Ook kinderen vormen geen problemen.

Ik zou hier ook bij willen vermelden dat dit echter geen zekere wetenschap is. Hou daar zeker rekening mee bij de aankoop.

Wie is de auteur van het handboek?

Jack Russell - Jan Kramer
Enige foto die ik kon terugvinden van vermoedelijk Jan Kramer

Het Complete Handboek voor de Jack Russell is geschreven door Jan Kramer. Deze auteur ben ik nooit eerder tegengekomen bij andere reviews over hondenboeken.

Wanneer ik echter op zoek ga naar het bedrijf die deze boeken publiceert, kom ik uit bij Blue Sky Marketing.

Dit bedrijf kan ik wel. Zij zijn het bedrijf dat verschillende boeken publiceert over andere hondenrassen, met name Labradoodle Geheimen, Border Collie geheimen (lees hier de review) en Het Labrador Handboek (lees hier de review).

Deze boeken zijn telkens geschreven door een andere auteur. Dit is op zich natuurlijk mogelijk, maar ik denk toch dat ze voornamelijk doen om de privacy van de echte auteurs willen respecteren.

Het bedrijf op zich is een legaal bedrijf dat zich niet probeert te verschuilen achter schimmige constructies of dergelijke.

Je kan alle informatie netjes terug vinden bij de juiste instanties. Dus dat stelt mij al heel gerust bij de beslissing over de eventuele aankoop van het boek.

Jack Russell - BannerWat mag je verwachten in dit handboek?

Alle tips en specifieke oefeningen die je in dit handboek zal aantreffen, kan je in het algemeen op bijna alle hondenrassen toepassen.

Enkel de informatie die speciaal over de Jack Russell gaan, is enkel geldig voor het ras, natuurlijk. Ieder ras heeft zijn eigen karakter eigenschappen.

Je zal zaken leren in dit handboek over hoe je de Jack Russell op een juiste manier moet corrigeren. Ook het aspect voeding komt aan de orde. Dit is wel belangrijk bij elk hondenras.

Zoals eerder vermeld komt je een heleboel te weten over de kenmerken van dit hondenras, zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen of dit ras geschikt is voor jou en je gezinsleden.

Een ander belangrijk onderdeel van het boek is hoe je ervoor kan zorgen dat je hond de eerste nachten zal doorslapen, zonder jou en/of de buren nachtenlang zal wakker houden door het gejank.

Dit vond ik super nuttige informatie, omdat Jack (vond ik wel een toepasselijke naam voor mijn hond) inderdaad de eerste nachten dat hij huis was, niets anders deed dan janken.

Ik deed dus in ieder geval iets mis waardoor hij zich niet direct op zijn gemak voelde in mijn huis.

Je leert ook hoe je de hond vrij snel zindelijk kan maken. Hou er wel rekening mee dat dit niet op 1-2-3 gaat, je zal nog steeds troep vinden in huis.

Ik kan nog wel effe doorgaan met zaken op te noemen die in het boek besproken worden, maar dan zou dit een lang en saaie beoordeling worden.

Wat krijg je bij aankoop van dit handboek?

Wanneer je het Complete Handboek voor de Jack Russell aanschaft, krijg je natuurlijk ten eerste het boek zelf.

Maar zoals bij de meeste handboeken krijg je ook enkele extra’s meegeleverd. Ik geef je hier een kort overzicht en of ze een meerwaarde zijn.

Jack Russell - PuppyVerzorging en training van je pup

Om te beginnen krijg je een extra E-book ‘Succesvolle Tips voor de Verzorging en Training van je Puppy’ genaamd.

Zoals de titel al laat vermoeden, gaat dit geheel over het verzorgen, trainen en opvoeden van je puppy.

Een leuke aanvulling waarbij nog dieper wordt ingegaan op zaken waar je moet op letten in de eerste weken na aankoop van je puppy.

Wees zelf altijd de baas

Dit E-book ‘Baas over je eigen Jack Russell’ geeft aanvullende informatie hoe je ervoor kan zorgen dat je (terug) een hond hebt die naar jou luistert in plaats van andersom.

De geheimen van een hond trainen

In dit extra boekje ‘Honden Training Geheimen’ is samengewerkt met professionele trainers die hun ervaringen delen met je. Niets is zo waardevol dan tips krijgen van mensen die dit bijna hun hele leven al doen.

Zelf heb ik uit dit extraatje veel opgestoken die, samen met de informatie uit het basishandboek, er hebben voor gezorgd dat er nu een leuke en betrouwbare Jack Russell aan de leiband loopt.

Commando’s aanlerenJack Russell - extra handboek

Als laatste extra krijg je een boekje ‘Acht Simpele technieken om je hond te leren komen op Commando’ waarin dus 8 extra technieken worden besproken om je hond te leren reageren op het commando om te komen.

Ik had bijvoorbeeld het probleem dat Jack heel snel was afgeleid door van alles en nog wat op de wandeling.

Dit is heel veel verbeterd na een weekje trainen met deze technieken. Het is echt een aanvulling op de basistechnieken die je in het handboek krijgt.

Aanpassingen

Tenslotte krijg je altijd een email wanneer er 1 van de boeken is aangepast inzake inhoud. Je hebt dus steeds de laatste versie van alle boeken GRATIS in de mailbox toegezonden.

Wat vinden andere gebruikers?

Eerlijk gezegd vind ik niet zoveel reacties terug over het gebruik van dit handboek op het internet of de sociale media platformen.

Ik vind zelfs enkel positieve ervaringen terug. Op zich is dit een beetje eigenaardig. Ik kan me niet voorstellen dat er niemand negatieve zaken te vertellen heeft.

Al is het maar over wat voor de meeste mensen gevoelig ligt, namelijk de prijs. Al valt dit inderdaad heel goed mee.

Een andere oorzaak zou kunnen zijn dat dit boek nog niet heel veel verkocht is en dus weinig gebruikers kent.

Of misschien zit de 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie daar voor iets tussen. Later vertel ik daar meer over.

Jack Russell - SchattigWat is de prijs van dit handboek?

Ik heb dit handboek aangekocht oor de prijs van 37 euro. Ik kreeg de bonussen er gratis bij. 

Maar volgens de verkooppagina is dit maar enkel voor de eerste 150 personen die dit handboek aanschaffen.

Ik merk wel dat de uitgeverij meerdere keren per jaar deze actie doet. Dus ga ik er van uit dat je altijd deze extra’s gratis bij de aankoop meegeleverd krijgt.

Mocht je echter buiten die 150 personen vallen, dan kan je uiteraard de extra boekjes aankopen. Deze kosten 10 euro per boekje.

Maar ik zou me daar niet teveel op blind staren. Met grote zekerheid kan ik zeggen dat je de bonussen altijd gratis meegeleverd krijgt.

60 dagen garantie

Zoals eerder vermeld geeft de uitgeverij een 60 (!) dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit is een zeer goede garantie, omdat dit me wel de juiste tijdspanne lijkt waarop je kan beoordelen of de informatie nuttig is voor jou.

Na een telefonisch gesprek met de klantendienst van de uitgeverij krijg ik ook de garantie dat het aankoopbedrag na 3 dagen terug op je bankrekening verschijnt.

Ik kan niets anders dan dit te geloven, want ik kan nergens een negatieve reactie terug vinden die dit kan tegenspreken.

EindbeoordelingJack Russell - cutie

Mijn ervaringen met dit handboek zijn positief. Als ik rekening hou met het aankoopbedrag en verschafte informatie, dan kan ik niets anders dan dit positief beoordelen.

Of je nu van plan bent om een Jack Russell aan te kopen of ben je al jarenlang eigenaar van dit ras. Je bent nooit te oud om bij te leren, denk ik.

De boeken zijn inzake design niet top, maar toch op een aangename manier van opmaak voorzien.

De niet-goed-geld-terug-garantie is een enorm pluspunt bij dit product. 60 dagen is echt wel een mooie bedenktijd wanneer je met dit boek aan de slag gaat.

Ga direct naar de geheime kortingspagina >>

 

Zo, hopelijk heb ik je voldoende kunnen informeren over Het Complete handboek voor de Jack Russell.

Heb je reeds ervaring met dit handboek of heb je andere hulpmiddelen over het opvoeden, verzorgen en trainen van je Jack Russell?

Laat dan zeker een reactie achter. Zo help je onze lezers mee bij hun beslissing bij de eventuele aankoop van dit product.

 

Mag ik je ook volgende handboeken aanraden om eens een kijkje bij te nemen. Sommige hebben we al beoordeeld. De anderen kan je binnenkort op deze website terugvinden.

Het complete handboek voor de perfecte labradorHet Labrador Handboek.  Lees hier onze review!

Ga direct naar de geheime kortingspagina >>

 

border collie geheimenHet Border Collie Handboek. Lees hier onze review!

Ga direct naar de geheime kortingspagina >>

 

Golden Retriever Geheimen - CoverGolden Retriever Geheimen. Lees hier onze review!

Ga direct naar de geheime kortingspagina >>

Het Complete Handboek voor de Jack Russell

37.00
9

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Nuttigheid

9.0/10

Bonussen

9.0/10

Garantie

10.0/10

Reactie achterlaten