Wil je ook de geheimen kennen van jouw golden retriever puppy? Lees deze review!

golden retriever puppyBen jij in blijde verwachting van een golden retriever puppy? Alvast aan de voorbereiding begonnen aangezien je deze review over de Golden Retriever Geheimen leest?

Als dit jouw eerste hond wordt, is dat zeker geen overbodige luxe. Vergelijk het gerust (een beetje) met de komst van een baby. Om dat tot een goed einde te kunnen brengen heb je de geheimen van een goede training nodig!

Je wilt toch dat jouw nieuwe beste vriend zich onmiddellijk thuis voelt, nee?

Op het internet zal je sowieso een pak informatie kunnen vinden hierover. Maar zijn deze bronnen wel betrouwbaar? Weten ze eigenlijk waarover ze spreken?

Eén van die producten op de markt is het handboek De Golden Retriever Geheimen. 

Is dit een nuttig boek voor jou en is het zijn geld waard? 

Wat biedt de Golden Retriever Geheimen?

De naam van dit e-book licht al een groot deel van de sluier op uiteraard. Hierin kan je veel tips en tricks vinden om een onbreekbare band op te bouwen met jouw hond.

De golden retriever is  algemeen bekend en zeer geliefd omwille van het zachte karakter. Maar net zoals bij elke hond is een goede opvoeding enorm belangrijk. Je kan namelijk geen puppy kopen die reeds alles kan, vandaar eerder reeds de vergelijking met de baby.

Wat krijg je bij aankoop?

Zoals bij vele e-books in de sector krijg je enkele extra’s bij aankoop van de Golden Retriever Geheimen. 

We vatten even samen wat je mag verwachten:

De Golden Retriever Geheimen.

Golden Retriever Geheimen - CoverMet dit boek kan je je stap voor stap voorbereiden op een mooi leven samen met jouw nieuwe hond. Het behandelt echt alle benodigde onderwerpen. 

Wat moet je aankopen vóór jouw pup arriveert? 

Hoe overleef je de eerste nachten?

Met welke technieken ga je best aan de slag om je hond te trainen?

Hoe herken je probleemgedrag en wat doe je eraan?

tips opvoeding golden retrieverBonus 1: Succesvolle tips voor de verzorging en opvoeding van je puppy.

Dit extra boek is een goede aanvulling in dit pakket. Aangezien de Golden Retriever geheimen wel veel algemene info geeft, krijg je hier wat meer inzicht in de eerste weken/maanden van jouw hond. Die zijn uiterst belangrijk!

baas over je golden retrieverBonus 2: Baas over je eigen golden retriever.

Aanvullende informatie over (eventueel) probleemgedrag die zich voordoet tijdens het opvoeden van jouw hond. Dit is vooral interessant omdat je leert om bepaalde signalen tijdig op te pikken zodat je kan ingrijpen voor het te laat is.

honden training geheimenBonus 3: Honden training geheimen.

Als je graag jouw hond overal meeneemt vanaf nu, is het aangeraden om zeker in het begin veel tijd te steken in de werkelijke training. Je zal daar later de vruchten van plukken! Dit boek is daar een goede gids voor.

hond laten komen op commandoBonus 4: Je golden retriever laten komen op commando.

Voor ons is dit de minst waardevolle toevoeging tot het pakket. Uiteraard is het belangrijk dat jouw hond bij jou komt als je hem roept, maar de informatie die je hierin vindt is eigenlijk een samenvatting van de vorige boeken.

Wie is de schrijver?

Op de verkoopspagina van de Golden Retriever Geheimen lezen we dat dit e-book geschreven werd door Gerard De Goede.

Wanneer we echter wat meer informatie gaan zoeken over Gerard lopen we al snel tegen een muur aan. Er is bitter weinig informatie over hem te vinden.

Wel ontdekken we dat dit e-book wordt uitgegeven door Blue Sky Marketing. Dit bedrijf kwamen we al eerder tegen alszijnde ook uitgever van het labrador handboek, de border collie geheimen en nog vele andere. We weten dat dit bedrijf met alles in orde is en zeker geen ééndagsvlieg is aangezien ze meerdere producten hebben gemaakt.

Het enige wat voor ons ook een raadsel is, is waarom ze voor ieder e-book een andere auteur ‘uitvinden’ en niet gewoon onder hun eigen naam publiceren. Waarschijnlijk hebben ze daar wel een goede reden voor.

Uiteindelijk is voor jou als klant het belangrijkste dat het product waardevol is en jou de informatie bezorgt die je zoekt. 

Wat kost de Golden Retriever Geheimen?

Op moment van schrijven (november ‘19) loopt er een kortingsactie waardoor je dit pakket nu tijdelijk kan aankopen voor 37,00€ in plaats van 74,00€! 

Onze beoordeling

Voor ons is dit e-book vlot door onze interne prijs-kwaliteit test geraakt. De informatie die je krijgt is vooral nuttig voor nieuwe hondeigenaren, maar kan evengoed een nuttig tool zijn voor degene die momenteel een golden retriever heeft die probleemgedrag vertoont.

Met hun prijs vallen ze mooi in de middenklasse van gelijkwaardige producten op de markt.

We wensen jou alvast veel succes met jouw nieuwe beste vriend!

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina >>

Hopelijk heb je iets gehad aan deze bondige review.

Lees ook onze andere reviews omtrent de opvoeding van honden:

Andere producten van Blue Sky Marketing maar waar we nog niet over hebben geschreven:

 

Wij horen graag van jou!

Heb je reeds ervaring met de Golden Retriever Geheimen of één van de andere producten van deze makers? 

Laat dan graag hieronder een reactie na! 

Golden Retriever Geheimen

37,00€
8.6

Prijs

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Nuttigheid

7.5/10

Bonussen

9.5/10

Garantie

9.0/10

Reactie achterlaten