Je verzint dit echt niet! Review over DitVerzinJe Niet. Lees hem hier!

ditverzinjeniet review.

Je bent er wel met vertrouwd. Het cadeau probleem! Het immer afvragen wat je nu weer zal kopen voor de jarige, het getrouwd koppel, de 60ste huwelijksverjaardag van de grootouders, de eindejaarsfeesten, enz. Je wilt tenslotte toch graag met het leukste en meest originele

Deze keer ging ik er voor gaan en af te wijken van het plan om de zoveelste waardebon af te geven. Ik had ze trouwens toch al bijna allemaal al eens gekocht.

Op mijn zoektocht kwam ik terecht op een hele leuke site, namelijk DitVerzinJeNiet. Ik was direct verkocht…

Dit Verzin je niet - Banner

Wat is DitVerzinJeNiet?

Dit verzin je niet - pictogramHet is een webwinkel met (heel) originele gadgets. Op zoek naar een uniek cadeau? Dit is de plaats waar je gegarandeerd moet zijn.

Er is voor iedereen wel iets te vinden. Zowel voor je vrouw, man of kind. Maar ook voor je schoonmoeder, je huisdier. Ja, zelfs voor je vervelende broer of zus, die nooit iets leuk vindt.

Van grappige hebbedingetjes tot mooi design. Werkelijk alles komt aan bod. Alles is onderverdeeld in categorieën en met de zoekknop is het gemakkelijk om naar iets specifieks te snuffelen.

De categorieën zijn Wonen en leven, Kleding & Accesoires, Thema´s en Fun & Speelgoed. Iedere categorie is nog eens onderverdeeld in specifiekere subcategorieën.

Ze doen ook projecten voor grote bedrijven die hun klanten een presentje willen aanbieden. Deze kunnen dan eventueel bedrukt worden met het bedrijfslogo of iets dergelijks.

Op hun website staan ook netjes alle bedrijfsgegevens: Dus ik moet zeker me geen zorgen maken over eventuele scam.

Wat biedt DitVerzinJeNiet?

Ze doen uitermate hun best om de klant zo goed mogelijk te bedienen op zijn wenken. Als geen ander weten ze dat klantenservice de basis is van een goede webshop.

Uit ervaring weet ik dat andere webshops hier soms een paar steken laten vallen.

Zo kan je met hen contact opnemen via telefoon of de chat op de website van maandag tot vrijdag tussen 9 en 17 uur.

Voor minder dringende zaken kan je natuurlijk ook een mail sturen. Alle gegevens vind ik direct terug op hun contactpagina.

Ik vind op de site ook een koopjespagina terug. Hier plaatsen ze producten die bijna uit hun assortiment gaan verdwijnen.

Deze worden aangeboden aan verminderde prijs. Een leuke plaats voor wanneer je een laat cadeau wil laten leveren.

Bij elke product zie ik ook de voorraadstatus. Zo kan ik zien of mijn product momenteel in voorraad is of niet.

Wanneer het product niet in voorraad is, maar je wil het toch absoluut hebben. Dan kan je een email sturen naar DatVerzinJeNiet en zij laten dan weten wanneer het product terug in voorraad is.

Help?Dit verzin je niet - USB Bloem

Ik heb altijd last om een geschikt cadeau te vinden tussen al de mogelijkheden. Voor mensen zoals ik heeft DitVerzinJeNiet een handige hulpmiddel op hun site, met name de cadeauvinder.

Hier kan je het budget en type ontvanger ingeven, waarna je alle suggesties mooi gerangschikt op het scherm krijgt.

Ook wordt mij aangeraden om zeker eens een kijkje te nemen op pagina waar de top 50 van meest verkochte producten staan.

Mocht het je dan nog niet lukken, kan je altijd nog voor de weinig originele waardebonnen gaan en hopen dat de gelukkige minder keuzestress heeft.

Dit Verzin Je Niet - Barbeque aan ballustradeBestellen

Bestellen gaat heel gemakkelijk en is te allen tijde overzichtelijk. Zo kom je totaal niet voor verrassingen te staan bij afrekening.

Alle prijzen zijn steeds BTW inclusief. Betalen kan ik doen via Paypall, Visa en Mastercard. Er is ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Hiervoor krijg je 14 dagen de tijd na datum van ontvangst om de betaling te voldoen.

Na bevestiging van je bestelling krijg ik een email met de details van mijn bestelling. In de mail staat er ook een Track en Trace code, zodat je het pakket steeds kan blijven volgen.

Maar ook zeer helder uitgelegd wat te doen bij wijziging, annulering of terugzenden van de bestelling. Ik vertel er je meer over verder in deze review.

Leveren

Indien je besteld (en betaald) voor 22u45 van maandag tot vrijdag, wordt je bestelling de volgende dag geleverd.

Of ze effectief leveren op zaterdag, voor het geval dat je op een vrijdag zou bestellen, heb ik gevraagd via de chat. Ze garanderen me dat dit effectief het geval is. Van een goede service gesproken.

Ze zijn heel transparant over de leveringskosten. Voor Nederland bedraagt dit 3,95 euro en voor België betaal je 5,95 euro per levering.

Indien je voor meer dan 40 euro besteld is de levering helemaal gratis.

Je kan er ook voor kiezen dat het pakket blanco wordt verstuurd: Dus niet met een grote sticker van DitVerzinJeNiet bovenaan de doos. Ideaal voor wanneer je het cadeau laat leveren bij het feestvarken zelf.

De levering zelf gebeurt door PostNL. Ben je echter niet thuis op het moment van de levering zelf, dan laat de koerier een nota achter waarop staat bij welke buur hij het heeft afgeleverd.

Je kan er ook voor kiezen om het pakket zelf af te halen in een afhaalpunt. Gewoon je postcode invullen op het bestelformulier en je krijgt direct de verschillende mogelijkheden aangereikt.

Waar je pakket zich bevindt kan je zelf steeds controleren via je Track en Trace code.

 

Dit Verzin Je Niet - Banner

Wijzigen, retourneren of annulerenDit Verzin je niet - Slogan

Wijzigingen aanbrengen of je bestelling volledig annuleren kan ik doen zolang mijn bestelling nog in het magazijn staat.

Wanneer het toch reeds het magazijn heeft verlaten, kan ik bij levering de keuze maken om het pakket niet te aanvaarden.

In dat geval neemt de koerier van PostNL het pakket kosteloos terug mee.

Je hebt echter het pakket wel aangenomen, maar bent niet tevreden over het product. In dat geval kan je op de website de juiste documenten terugvinden voor het kosteloos retourneren van het pakket.

Garantie

Dit Verzin Je Niet - Koffietas met bivakmutsDitVerzinJeNiet gaat er prat op dat elk door hun geleverd product voldoet aan de normale eisen inzake kwaliteit en bruikbaarheid. Ze bieden daarom standaard 2 jaar garantie op al hun producten.

Zo kan je het product ongeopend of ongebruikt en dus nog in de originele verpakking kosteloos terugsturen tot 365 dagen na datum van ontvangst. Het volledige bedrag wordt dan teruggestort.

Is het product wel al geopend en vertoont het gebruikssporen of je vindt de originele verpakking niet meer terug, dan kan je het tot 14 dagen na datum van ontvangst retourneren. In dat geval betalen ze 75% van het bedrag terug.

Ook de eventuele leveringskosten worden netjes terug op je rekening overgeschreven.

Indien je product geleverd wordt met een defect, want waar er mensen werken kunnen er foutjes gemaakt worden, neem je best contact met hen op.

DitVerzinJeNiet belooft in 90% van de gevallen binnen de 3 tot 5 werkdagen terug een werkend product in huis hebt. Een straffe belofte vind ik dat.

Wat zeggen de klanten?

Op het internet vind ik letterlijk duizenden reacties van klanten. Hieronder geef ik enkele weer.

Dit Verzin Je Niet - Beoordeling

Dit Verzin Je Niet - Beoordeling

Dit Verzin Je Niet - Beoordeling

Uiteraard vind ik ook enkele negatieve reacties terug, wat mij zeer normaal lijkt. Deze gaan voornamelijk over het feit van levering.

Of hun pakket staat al dagenlang bij de buren en hadden ze er geen weet van. Of het product werd defect geleverd.

Ook enkel mindere reacties over de klantenondersteuning. Ik heb in ieder geval op geen enkel moment het gevoel gekregen dat ik aan mijn lot werd overgelaten

Eindbeoordeling

ditverzinjeniet reviewZoals je kon lezen in deze review, ben ik volledig overtuigd over DitVerzinJeNiet. Als je op zoek bent naar een origineel en leuk cadeau, kan ik deze webshop alleen maar sterk aanbevelen.

Voor iedereen wat wils zou een perfecte slogan voor hun zijn. Werkelijk bijna voor elk thema kan je hier iets terugvinden.

Ze hebben en onderhouden een sterke band met hun klanten en dat vertaald zich in de vele positieve reacties op het wereldwijde web.

Kortom, een echte aanrader.

Nog steeds niet overtuigd. Dan raad ik aan om zeker de vele reacties op het internet te raadplegen.

 

Ik hoop in ieder geval dat ik je heb kunnen informeren over deze webshop. Het is in ieder geval met heel veel plezier tot stand gekomen.

Heb je zelf ervaringen met deze website, laat dan zeker een reactie achter hieronder. Zo helpt u onze lezers bij het maken van hun eindbeslissing betreffende de aankopen in deze webshop.

Dit Verzin Je Niet - Banner

Lees ook onze andere reviews over webshops:

Dit Verzin Je Niet

9.1

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

9.0/10

Diversiteit

9.0/10

Ondersteuning

9.5/10

Garantie

8.5/10

Reactie achterlaten