De datingsitevergelijker

Op zoek naar jouw ideale partner? Of misschien wel naar een erotische date? Wie weet zelfs op zoek naar een minnaar?

Deze handige datingsitevergelijker komt dan zeker als geroepen voor jou!

Hoe werkt de datingsitevergelijker?

datingsitevergelijkerDeze tool is er speciaal voor gemaakt om toegankelijk te zijn voor iedereen. Hij is makkelijk te gebruiken en te begrijpen.

Je hoeft enkel volgende stappen te volgen:

Als eerste vul je jouw voorkeur in door 2 vragen te beantwoorden.

Wie ben je en wat zoek je? Bv. Man zoekt vrouw of vrouw zoekt vrouw.

Kies een leeftijdcategorie. Dit doelt op de leeftijd die jij verwacht van jouw nieuwe liefde, niet van jezelf!

De tweede stap is het kiezen van een categorie waarin jij wilt gaan zoeken. Vink aan wat jouw voorkeur draagt. Je kan hier ook meerdere categorieën aanvinken indien gewenst.

Als derde vragen ze jou naar jouw intenties. Ben je op zoek naar een vaste relatie of eerder enkel sex. Ook hier kan je meerdere antwoorden kiezen, al raden wij dat niet aan, want dat beperkt jouw resultaten.

Dan ben je reeds aan de vierde en laatste vraag gekomen. Hier kan je nog enkele persoonlijke ‘opties’  of zeg maar vereisten toevoegen. Bv als je graag wilt dat de site over videochat beschikt.

datingTip! Je hoeft niet alle vragen te beantwoorden, je kan ook reeds zoeken na het invullen van enkel jouw intenties bijvoorbeeld. Weet wel dat jou dat dan een langere lijst aan sites gaat opleveren waaruit je zal moeten kiezen!

Ga ook regelmatig eens kijken in onze categorie dating. Daar vind je regelmatig nieuwe reviews over bepaalde datingsites!

Eens je dit allemaal hebt ingevuld krijg je een lijstje van de datingsites die het best bij jouw zoekopdracht aansluiten. Klik simpelweg op ‘bekijken’ naast de site van jouw keuze en jouw zoektocht kan beginnen!

We hopen dat je er iets aan hebt en de liefde van jouw leven snel ontmoet (of die erotische date)!

Veel plezier in je zoektocht!!