Kan je snel en gezond afvallen met de Afslankreceptenbijbel? Lees hier onze review!

De afslank receptenbijbel review.

(Uitzichtloze) Beloftenafslankreceptenbijbel

Vermageren, afslanken, afvallen,… Allemaal termen die het laatste decennia zeer veel in de mond zijn genomen door vele onder jullie.

Wie heeft nog nooit zichzelf de belofte gemaakt dat zij of hij er nu echt wel eens voor ging gaan.

Maar kan je snel en gezond afvallen met bijvoorbeeld de afslankreceptenbijbel?

Met het zoveelste dieet gevonden op het internet of met goede moed de boekhandel buitenlopen met alweer het hipste boek om uw doel te bereiken.

Resultaten

afgewerkt gerechtZe beloven allemaal de beste resultaten, maar de uitkomst is veeleer een tegenvaller.

Snel en gezond afvallen vergt tijd en doorzettingsvermogen.

Je kan niet verwachten dat het gewicht dat je bijgekomen bent op 3 maanden als sneeuw voor de zon verdwijnt en je je gedurende deze periode volledig kan vrijwaren van het gevreesde hongergevoel gedurende de dag.

Het aantal boeken dat je koopt of download van het internet zijn daarop geen uitzondering. Komt daar nog bij dat zonder de nodige beweging/sport het gewenste eindresultaat nog verder weg ligt dan oorspronkelijk gedacht.

De Afslankreceptenbijbel

Eén van de boeken die je een gezonde levensstijl wil aanleren neem ik nu onder de loep op onze review-site, met name de Afslankreceptenbijbel van Dokter Oscar Helmstäter, die dit uitbrengt onder de verkorte naam Oscar Helm.

Via S&H Uitgeverij heeft hij al enkele gezondheidsproducten op de wereld losgelaten onder de naam Richard Ridder.

Met een diploma psychologie op zak en een opleiding in de Orthomoleculaire geneeskunde, kent hij als geen ander de knepen van het vak om zijn producten aan te prijzen.

Maar hij weet wel waarover hij het heeft inzake gezonde en gevarieerde voeding.

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina !!

Orthomoleculaire geneeskunde

Deze geneeskunde bestaat vooral over het gebruik van voedingssupplementen waarvan de wetenschap geen of slecht onderbouwd onderzoek naar heeft gedaan, zoals bijvoorbeeld de Homeopathische geneeskunde. Je bent ervoor of niet, maar betekent niet dat het onzin is.

Oscar Helm zegt trouwens over het ‘geen of slecht onderbouwend onderzoek’ het volgende: “De opleidingen die ik heb gevolgd hamerde heel erg op evidence-based adviezen geven. In alle colleges werd veelvuldig wetenschappelijk literatuur gebruikt o.a. van Pubmed en de Cochrane Library. Bij het maken van verslagen kreeg je per definitie een onvoldoende als je geen literatuur had gebruikt.” (bron: quote gevonden op het internet)

Wat krijg je voor je geld?

Het boek met harde kaft of E-Book bestaat uit 160 pagina´s met grotendeels recepten waarbij de eerste pagina´s algemene informatie en tips aanbieden waarom en waardoor je minder gezond eet en hoe je dit kan aanpakken.

Vervolgens komen de recepten die onderverdeeld zijn om op elk moment van de dag het boek ter hand te nemen en te beginnen koken.

Er wordt in het boek bij elke bereiding ook onderscheid gemaakt tussen koolhydraat-rijke en koolhydraat-arme gerechten.

Het absolute pluspunt aan dit boek, voor mij, is dat het niet gaat over de zoveelste afslank shakes, maar daadwerkelijk gerechten waar je je energie moet insteken.

Alle gerechten worden ondersteund met een foto van het eindresultaat, receptenlijst en een uitgebreide uitleg van hoe je het gerecht kan bereiden.

Er wordt er bij elk gerecht tips gegeven hoe je de maaltijd net een iets andere twist kan geven.

Het bevat ook een week tot weekplanning met telkens 3 maaltijden per dag. Dit maakt het gemakkelijker om het afslanken vol te houden.

Extra´s

Je krijgt er ook een gratis boekje bij, nl. 84 gezonde tussendoortjes. Altijd handig, vooral in het begin van de afslankperiode.

Ik had het toch wel moeilijk aan het begin en normaal grijp ik dan naar een ‘ongezonde snack’. Met dit gratis boekje heb ik deze gewoonte achterwege kunnen laten.

Het boek met harde kaft kost een beetje meer dan het E-Book, maar je krijgt er natuurlijk een mooi opgemaakt eindproduct voor in de plaats die niet zal misstaan in de keuken van elke (hobby)kok.

Bij zowel het fysieke boek als bij het E-Book krijg je bovendien enkele extraatjes, waarvan enkele betalend zijn. Dus goed opletten is de boodschap bij de eventuele aankoop van het boek op de aankooppagina op de site van De Afslankreceptenbijbel.

Het gaat vooral over de vakjes die je vooral moet afvinken (in plaats van aanvinken) om maandelijkse kosten te vermijden. Niet iedereen leest alles goed door en kijkt maandelijks met verwonderde blik naar de uittreksels van hun rekening.

Ik spreek nu vooral over de vijfde bonus die je kan bijbestellen op de aankoopsite. Dit betreft een login voor een website waarop personen hun ervaringen kunnen delen door middel van (dikwijls slechte en nietszeggende) video´s. De eerste maand is deze login gratis. Daarna wordt die automatisch omgezet in een maandelijks abonnement van 19,97 euro.

Mijn advies is, mocht u interesse hebben in zo´n videokanaal, is het om het één maand te proberen en daarna te beslissen om je ermee door wil gaan of niet.

Vergeet niet om het lidmaatschap stop te zetten indien je beslist dat het niet leerrijk genoeg is voor je. Nogmaals, het lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

Ga DIRECT naar de kortingspagina!!

Beoordeling van gebruikers

Tot mijn grote verbazing zie ik op de pagina waar gebruikers hun meningen kunnen achterlaten, zowel positieve als negatieve reacties.

Ik moedig het altijd aan wanneer een website de goede alsook de slechte reacties durven plaatsen. Al moeten we eerlijk zijn en zeggen dat 95% van de negatieve reacties niet direct over het boek gaan, maar meer over de aanschaf van de “gratis” bonus, waarover ik het in de vorige alinea gehad heb.

Nogmaals, vergeet je bij niet gebruik van het videokanaal zeker niet af te melden om onnodige kosten te vermijden.

In de positieve reacties zien we vaak terug dat de gerechten lekker en smakelijk zijn en eenvoudig te bereiden.

gezond afvallen afslankreceptenbijbel

Ook op de sociale media vind ik uiteraard bevindingen van de Afslank Receptenbijbel terug. Hier zijn er echter zaken die mijn vertrouwen een beetje aantast.

Met name het feit dat ik lovende recensies lees van ene Laurens Helmstätter. Die blijkt de broer van de auteur te zijn. Dat mag van mij natuurlijk, maar vermeld bij de bevinding dat het boek van je broer is.

Ook zie ik reacties terug van Richard Ridder. Zoals eerder in deze review vermeld is dat nu net de naam van auteur van de vorige uitgave van dit boek.

Ik kan dus het besluit nemen dat Oscar Helmstätter onder zijn oude pseudoniem lovende woorden schrijft over de Afslank Receptenbijbel. Zou hij nog andere familie en vrienden aansporen hetzelfde te doen?

In feite heeft hij deze trucjes helemaal niet nodig, gezien er meer dan genoeg tevreden klanten zijn waarbij hun ervaringen voor zichzelf spreken.

Wat kost de afslank receptenbijbel nu?

Voor het E-book betaal je 27 euro. Voor het boek met harde cover betaal je 37 euro. Hiervoor krijg je het E-Book en het boek met harde cover gratis thuis toegestuurd.

Wel heb ik mijn bedenking bij het feit dat er een “niet goed, geld terug” garantie op de site aangeboden wordt. Hoe dit in zijn werk gaat, weet ik niet.

Het fysieke boek terugsturen begrijpen we, maar hoe zit dit met het E-Book? Gaat de verkoper er van uit dat je de PDF zal deleten na annulering van de aankoop?

Let wel, ik heb de aankoop zelf niet geannuleerd, maar stel me hier wel vragen bij.

Op het wereldwijde web vind ik ook reacties terug waarbij beweerd wordt dat ze de bestelling geannuleerd hebben en na enkele dagen het aankoopbedrag konden terugvinden op hun rekening.

Met mijn eerder vermelde bevindingen betreffende recensies op de sociale media (broer van, pseudoniem,…) maakt dit mij echter iets te achterdochtig, eerder dan het te geloven. Maar ik geef Oscar Helmstätter het voordeel van de twijfel.

Er is ook een “60 dagen niet goed” garantie voor handen. Dit vinden we een goede garantie, maar in dat aantal dagen het gewenste resultaat verkrijgen lijkt ons vrijwel onmogelijk, afhankelijk van het gewenste eindresultaat, natuurlijk.

Eindverdict

Op zoek naar inspiratie voor gerechten die je een voldoening geven en gezond zijn, waarbij je als meerwaarde ook nog eens (over)gewicht verliest?

Voor die mensen is De Afslank Receptenbijbel absoluut geen miskoop. Personen die hier weinig boodschap aan hebben, zullen dit boek naar het oud papier brengen.

Mijn eigen ervaring is een mooi ontworpen boek dat alles bevat om op een ethische en gezonde manier af te vallen. De gerechten worden goed en eenvoudig uitgelegd.

De schema´s in het boek zijn gemakkelijk vol te houden. Deze bevatten 3 maaltijden per dag die ervoor zorgen dat je hongergevoel in de loop van de dag beperkt is.

Mocht je echter toch nog onverwacht trek hebben, dan is er het gratis gezonde tussendoortjes boek. Dit boekje bevat tal van gezonde hapjes ter aanvulling op de Afslank Receptenbijbel.

Het draagt allemaal bij om jezelf een gezond eetpatroon aan te meten.

Mijn grootste bekommernis is wel het feit dat enkele bonussen betalend zijn, waarbij de vinkjes automatisch aangevinkt worden bij aanschaf van De Afslank Receptenbijbel. Je dient aandachtig te zijn bij de aanschaf en alles afvinken waar je geen interesse in hebt.

Ben je op zoek naar een gerechtenboek waarbij eenvoud en gezondheid voorop gaan? Dan is De Afslank Receptenbijbel een goede investering…

 

afslankreceptenbijbel auteur

Auteur: Oscar Helm

Aantal pagina’s: 160

Thema: Gerechten, Gezondheid, Vermageren

Beschikbaar in boekvorm (met harde kaft) en als E-Book (PDF)

Ga direct naar de geheime kortingspagina

Ziezo, ik hoop je met deze bespreking op al je vragen een antwoord te hebben gegeven.

Lees ook onze andere reviews met betrekking tot afslanken:

Wij horen graag van jou!!

Heeft u zelf ervaringen met de Afslankreceptenbijbel, laat dan hieronder een reactie na!

 

afslank receptenbijbel

37.00
7.5

prijs

8.0/10

kwaliteit

7.0/10

materiaal

9.0/10

abonnement

6.0/10

Reactie achterlaten