Online een stabiel passief inkomen opbouwen? Affiliate Marketing Revolutie review.

Affiliate marketing revolutie review.

Passief inkomen

online geld verdienenOnline passief geld verdienen. We horen er de laatste tijd meer en meer over. Maar is dat nu echt mogelijk?

In zijn online cursus de Affiliate Marketing Revolutie beweert Jacko Meijaard alvast dat het mogelijk is mits je bereid bent er werk in te steken.

Is dit opnieuw de zoveelste hype of heeft Jacko de succesformule gevonden?

Lees hier wat onze bevindingen zijn! 

Kennismaken met Jacko Meijaard

auteur internetsuccesgidsWe leren Jacko Meijaard kennen als een zeer nuchtere jongeman. 

Hij begon ooit aan een opleiding communicatie in Utrecht, maar ondervond al snel dat hij daar niet op zijn plaats zat.

Dus ging hij op 18 jarige leeftijd (2009) op zoek naar andere mogelijkheden om de kost te kunnen verdienen. 

Hij was ervan overtuigd dat er op het internet geld te verdienen was, dus begon hij zich daar in te verdiepen en te experimenteren.

Na veel opzoekwerk had hij na 3 maanden zijn eerste euro verdiend. Denkende dat, “als ik 1 euro kan verdienen, kan ik ook 10 euro verdienen of 100 euro enz.., is hij er met volle moed tegenaan gegaan.

Enkele jaren later had hij reeds een stabiel passief inkomen opgebouwd van 1500 – 2000€ per maand dat naar zijn eigen verbazing steeds blijft groeien.

Uiteraard begon zijn omgeving steeds meer vragen te stellen. Hoe doe je dat toch? Moet jij niet werken? Is dat wel mogelijk?

Daarom besloot Jacko 5 jaar geleden de Affiliate Marketing Revolutie te ontwikkelen. Zo kon hij zijn kennis delen en andere mensen ook de kans geven dat leven op te bouwen.

Ondertussen is Jacko 28 jaar en 10 jaar fulltime bezig met affiliate marketing. Zijn maandelijkse inkomen is boven verwachting gegroeid. Je mag Jacko dus gerust een expert ter zake noemen.

Wat ons vooral zeer gunstig stemt is dat alles zeer open en transparant is. Jacko verstopt zichzelf niet achter een pseudoniem. Hij is zeer actief op het web en sociale media waar we geen negatieve punten over hem hebben kunnen vinden.

Alsook het bedrijf dat hij heeft opgericht, Meijaard Media, lijkt volledig in orde met alles.

Zijn website Internetsuccesgids.nl wordt druk bezocht en groeit maandelijks.

Start DIRECT aan jouw online inkomen!!

Wat belooft de Affiliate marketing revolutie?

affiliate marketing revolutieLaat dat nu net één van de pluspunten zijn in dit verhaal.

In zijn cursus belooft Jacko je helemaal geen winsten in de vorm van bedragen.

Al reeds op zijn salespagina zegt hij dat dit zeker geen manier is om snel rijk te worden. Hij biedt enkel de tools aan om een passief inkomen te creëren op het internet.

Hier zegt hij dus duidelijk dat deze methode enkel kan slagen als jij er wel degelijk je werkt van maakt. Verwacht zeker niet dat je na 1 week al rijk zal zijn.

Maar als je doet wat Jacko je leert in zijn video’s en daadwerkelijk zelf aan de slag gaat met zijn kennis, is hij er van overtuigd dat het je gaat lukken.

Wat krijg je bij aankoop?

Na betaling van je aankoop krijg je onmiddellijk toegang tot het ledenplatform van Internetsuccesgids.nl. 

Via het forum heb je hier de mogelijkheid om vragen te stellen als je hulp nodig hebt. Jacko zelf onderhoudt dit forum en is dan ook regelmatig actief.

Het ledenplatform geeft je ook de kans om in contact te komen met andere gebruikers van de Affiliate Marketing Revolutie en zo hun ervaringen en/of successen te zien.

Jacko plaatst hier dan ook geregeld extra informatie of de laatste nieuwtjes.

Het belangrijkste waar je nu toegang toe hebt, is natuurlijk de training zelf.

Onder het menu trainingen vind je de volledige opleiding. Deze bestaat hoofdzakelijk uit video’s, waarop Jacko je zijn computerscherm toont en daarbij klaar en duidelijk uitlegt wat je allemaal moet doen.

De inhoud van de cursus

online geld verdienen

De Affiliate Marketing Revolutie is opgedeeld in verschillende modules. Iedere module bevat meerdere video’s met uitgebreide informatie.

Module 1 : 8 video’s

In deze eerste module laat Jacko jou vooral kennis maken met affiliate marketing. Wat is Daisycon? Wat is Paypro? Hoe begin ik aan een website? 

Module 2 : 10 video’s

Hier wordt stap voor stap uitgelegd in hoe je jouw website opbouwt. 

Module 3 : 7 video’s

Hoe stel je teksten op? Waar moet je op letten? Dit wordt in deze module grondig besproken. Begrippen zoals SEO, Yoast, permalink worden hier haarfijn uitgelegd door Jacko.

Module 4 : 6 video’s

Deze module handelt vooral over het optimaliseren van jouw teksten en jouw website. 

Module 5 : 5 video’s

Kennismaking met email marketing wordt je hier voorgeschoteld. Leer gebruik maken van Gmail en Enormail.

Module 6 : 5 video’s

Leer hoe je pop ups maakt. Ook landingspagina’s en autoresponders maken wordt hier duidelijk getoond.

Module 7 : 2 video’s

De technische kant van het gebeuren komt in deze module aan de beurt. Hoe je handig gebruik maakt van Google analytics en Google webmaster tools.

Teksten uitbesteden

Handige links en tips voor diegenen die het niet zien zitten om zelf teksten te schrijven.

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina!!

Inspiratie en motivatie

Sinds kort kan je tussen de modules met lesmateriaal ook een pagina vinden genaamd inspiratie en motivatie.

Deze heeft Jacko onlangs gemaakt met een zeer goede reden.

Hij ondervindt namelijk dat er heel wat mensen de Affiliate Marketing Revolutie aankopen, er dan wel even mee aan de slag gaan, maar al zeer snel terug opgeven. 

Zoals Jacko aangeeft, nog voor je koopt, de slaagkans zit vooral in het werk en de tijd die je er zelf in steekt. 

Natuurlijk wil Jacko dat er zo veel mogelijk mensen slagen, want dit is goede reclame voor hem. 

Vandaar probeert hij via deze 10 video’s om jou te motiveren om te blijven doorgaan.

De juiste mindset ontwikkelen is een heel belangrijk onderdeel van deze cursus.

online geld verdienen

VIP member/ 10K club

Eens je bent ingelogd op het ledenplatform en je begint aan je training, zal je ook enkele pagina’s zien waar jij geen toegang tot hebt. 

Deze pagina’s zijn voorbehouden aan de VIP leden die werken onder persoonlijke begeleiding van Jacko.

Dit is iets wat Jacko nog niet zo lang in het leven heeft geroepen omdat hij wil dat mensen slagen in de Affiliate marketing revolutie.

Uiteraard mits vergoeding kan je gebruik maken van deze persoonlijke begeleiding. 

Dat Jacko dit heel professioneel aanpakt, blijkt uit het feit dat niet iedereen zich hier zomaar kan voor inschrijven. Jacko laat maar een bepaald aantal mensen toe tot deze ‘club’ zodat hij iedereen zeker persoonlijk kan opvolgen.

Je moet dus wel degelijk een intake gesprek ondergaan waaruit Jacko opmaakt of je gemotiveerd genoeg bent en de juiste mindset hebt om met jou aan de slag te gaan.

Marketheme

markethemeIn de eerste module introduceert Jacko jou aan Marketheme.

Marketheme is een thema op WordPress die Jacko samen met een vriend ontwikkeld heeft. Dat thema zorgt ervoor dat je bepaalde (betalende) plugins niet meer hoeft te installeren en geen ingewikkelde codes zelf meer moet integreren.

Alle handige tools die Jacko jou leert gebruiken zitten hier reeds in verwerkt zoals het aanmaken van CTA boxes, landingspagina’s, en dergelijke.

Om Marketheme te kunnen gebruiken betaal je een maandelijks bedrag. Daarvoor krijg je dus toegang tot het thema en wordt Marketheme ook de host van jouw website. 

Het overgrote deel van zijn video’s ga je gemakkelijker kunnen volgen als je zelf besluit om ook met Marketheme te werken.

Aangezien Jacko zelf meegewerkt heeft aan de ontwikkeling hiervan, is het logisch dat hij dit ook aanprijst om te gebruiken. Daar verdiend hij dan zelf ook weer wat op, natuurlijk.

Dit gezegd zijnde kunnen we dus wel zeggen dat het Jacko siert dat hij in zijn opleiding ook verschillende instructievideo’s heeft toegevoegd.

In deze video’s legt hij je uit (iets sneller en beknopter weliswaar) hoe je ook aan de slag kunt met WordPress zonder Marketheme.

Dit is voor ons vooral een teken dat het Jacko niet enkel te doen is om zijn eigen zakken te vullen!

Wat vinden gebruikers van de Affiliate Marketing Revolutie?

We gingen op zoek op het net naar beoordelingen en reacties over de Affiliate marketing revolutie.

Volgens onze verwachtingen vonden we grotendeels positieve reacties en reviews terug. 

Diegenen die er echt mee aan de slag zijn gegaan, zijn enorm lovend, vooral over Jacko en de manier waarop hij iets uitlegt. 

De weinige negatieve reacties die we aantreffen, gaan dan ook vooral over de tijd dat het kost vooraleer je resultaat hebt.

We verzamelden hier enkele reacties:

“Ik was echt toe aan verandering van job toen ik op de pagina van Jacko terechtkwam. Maar het klonk toch allemaal een beetje te mooi om waar te zijn! Na vele sollicitaties voor een nieuwe job die op niets uitdraaiden, nam mijn wanhoop het over en heb ik het geprobeerd. Ik ben nu 5 maanden bezig en heb net mijn derde commissie binnen gehaald. Ik kan alleen hopen dat het nu in stijgende lijn gaat!” Lisa uit Dordrecht

“Kort en bondig. Danku om mijn leven te veranderen, Jacko! Na 2 jaar met begeleiding van jou ben ik klaar om mijn baas te ontslaan!” Nico uit Scheveningen

“Dankzij de affiliate marketing revolutie heb ik me mijn droomwagen kunnen kopen zonder zelfs naar de bank te moeten.” Kris uit Zwolle

leren online geld verdienen

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina!!

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

Deze online cursus kan je reeds kopen voor 47,00€. 

In vergelijking met andere programma’s waar ze je leren om online geld te verdienen, is dit redelijk goedkoop. 

Met deze eenmalige aankoop krijg je een hoop kennis waar je zelf met aan de slag kan.

De video’s zijn duidelijk en met zorg gemaakt. De content is waardevol en goed onderbouwd.

Als je dit doet en goed doet, heb je jouw investering binnen een paar maanden terug verdiend en waarschijnlijk nog veel meer.

Wees je er wel van bewust dat dit geen wondermiddel is om snel rijk te worden, na je aankoop begint het werk pas! 

Eindbeoordeling

het is mogelijkZowel het product Affiliate Marketing Revolutie als Jacko Meijaard zelf komen zeer positief uit deze review.

Jacko wordt beschreven als een gepassioneerd en gedreven persoon die uiteraard wel geld wilt verdienen, maar voor wie dat zeker niet het belangrijkste is.

Hij spreekt nuchter over zijn successen zonder pocherig over te komen en wil dit graag delen met mensen die ook hun leven willen in eigen handen nemen.

Dat hij zeer begaan is met zijn zaak en zijn klanten blijkt uit het feit dat hij  jouw mail persoonlijk binnen maximum 10 u beantwoordt, wat weer enorm in zijn voordeel spreekt.

De Affiliate Marketing Revolutie raden wij zeker aan voor al wie zijn eigen online bedrijf wilt beginnen, maar niet weet waar te starten.

Nogmaals drukken wij je wel op het hart, dat je goed moet beseffen dat je er nog steeds zal voor moeten werken. Alleen zal dit met deze kennis voortaan kunnen binnen het comfort van uw eigen woning en vooral wanneer u het zelf best uitkomt! 

GA ONMIDDELLIJK AAN DE SLAG!!

Wij hopen jou in deze review genoeg te hebben geïnformeerd zodat u kan beslissen of dit product iets voor jou is.

Lees ook onze andere reviews met betrekking tot geld verdienen:

Heb je zelf ervaringen met deze cursus, laat dan zeker een reactie achter hieronder. Zo helpt u onze lezers bij het maken van hun eindbeslissing betreffende de aankoop van dit product.

 

Affiliate marketing revolutie

47,00
9.1

prijs

9.5/10

kwaliteit

9.0/10

materiaal

9.5/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Reactie achterlaten